L’altre Clavé proposa tres nits envoltades de música a l’aire lliure just davant del Teatre Clavé

Dimecres 7 de juliol de 2021

El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme els dijous 8, 15 i 22 de juliol a les 22h amb tres nits temàtiques: Em dic Erik Satie, com tothom; Recorda; Esquerdes. L’altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’altre Clavé tenen un preu de 5€ i ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.L’altre Clavé d’enguany s’inicia el dijous 8 de juliol amb una nit titulada Em dic Erik Satie, com tothom on gaudiran del so de les guitarres, principalment.

Recorda és com s’anomena la segona nit de l’altre Clavé, la del dijous 15 de juliol. Una nit de piano i violoncel.

El cicle d’estiu l’altre Clavé acabarà el dijous 22 de juliol amb Esquerdes Una nit on el saxofon i el piano ens guiaran.

Venda d’entrades

Com en les darreres edicions, l’altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol situada just davant del Teatre Clavé. Per assistir-hi com a públic cal adquirir una entrada de 5€ que inclou també una consumició. Les entrades ja són a la venda a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 18h.

L’aforament és reduït. L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/altreclave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS