ASSOCIACIÓ D'ESPECTADORS TEATRE CLAVÉ_logotip

L’Associació d’Espectadors (AE) celebra dijous 9 de novembre l’assemblea general de socis al Teatre Clavé

05/11/2017
L’assemblea de l’entitat està convocada a les 20h a l’Auditori del Teatre Clavé i en l’ordre del dia hi figuren temes com el balanç de les activitats realitzades fins al moment i la presentació de properes activitats, entre d’altres.Anualment, els socis que formen part de l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé estan convocats a l’assemblea general per parlar de temes que afecten l’entitat. En aquesta ocasió, la convocatòria és el proper dijous 9 de novembre a les 20h amb un ordre del dia que recull, entre d’altres punts, la valoració d’activitats realitzades fins al moment i la presentació de properes activitats. L’assemblea es durà a terme a l’Auditori del Teatre Clavé i està oberta a la participació de tots els socis de l’entitat.

Properes activitats

La darrera activitat que l’AE prepara per aquest 2017 és una sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per assistir a l’espectacle Desig sota els oms, dirigit per Joan Ollé i protagonitzat pels actors Pep Cruz, Laura Conejero i Ivan Benet, entre d’altres. La data prevista per aquesta activitat és el diumenge 19 de novembre.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/ae


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS