AE

L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé organitza una sortida a FiraTàrrega per al proper dissabte 10 de setembre

És la primera sortida de la temporada i s’adreça tant als socis de l’entitat com a persones que hi puguin estar interessades. De cara als propers mesos, l’Associació d’Espectadors també ha programat una sortida per assistir com a públic a un dels espectacles del Festival Temporada Alta.


L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé (AE) enceta la nova temporada amb una sortida a FiraTàrrega, la fira de teatre al carrer que enguany arriba a la 31a edició. La sortida està prevista per al dissabte 10 de setembre i s’adreça tant als membres de l’AE com a d’altres persones que hi puguin estar interessades. El punt de sortida cap a Tàrrega serà a les 8.30h des del Parc de la Sardana i després d’estar tot el dia a la capital de l’Urgell, a les 20h se sortirà de Tàrrega en direcció a Tordera.

Per assistir a la sortida a FiraTàrrega cal fer la reserva de plaça abans del dijous 8 de setembre al Teatre Clavé de manera presencial o bé al telèfon 93 765 05 72. El preu per als socis de l’AE i els joves amb el carnet AINDA és de 9€, mentre que per a la resta de públic és de 12€. El preu inclou exclusivament el viatge amb autobús.

També al Festival Temporada Alta

Per als mesos de tardor, l’AE té prevista una segona sortida, en aquesta cas, al Festival Temporada Alta que té lloc a les ciutats de Girona i Salt. L’obra escollida per assistir com a públic és ”Els jugadors” de Pau Miró, que s’estrenarà coincidint amb el festival.

Juntament amb les sortides, l’AE impulsa durant la temporada iniciatives com la Zona postdata, un espai posterior als espectacles del Cicle Ainda on se succeeixen propostes artístiques de diferents característiques.

Actualment, l’Associació d’Espectadors compta amb més de 150 socis que gaudeixen de diversos avantatges, com ara descomptes en les entrades pels espectacles de la programació estable del Teatre Clavé o bé estar informat tant dels espectacles de cada temporada del Teatre Clavé com de les sortides que organitza l’Associació.


Més informació: www.teatreclave.cat/ae


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS