L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé renova la junta directiva i enceta una nova etapa amb nombroses activitats

21 setembre 2010
La primera proposta de la nova junta per als membres de l’Associació d’Espectadors és una sortida festival Temporada Alta de Girona, programada pel proper 16 d’octubre.

El tret de sortida de la nova etapa de l’Associació d'Espectadors (AE) estarà protagonitzada per una visita al Teatre municipal de Girona. Serà el 16 d’octubre, coincidint amb el Festival Temporada Alta de Girona i amb l’espectacle “Gàrrick” del Tricicle. Aquesta és una de les múltiples activitats que la nova junta directiva té previstes per a la nova temporada, entre les quals també s’emmarca l’estrena d’un nou espai web vinculat al del Teatre Clavé.

La nova junta de l’Associació d’Espectadors

La nova junta de l’Associació d’Espectadors, constituïda el passat mes de juny, està formada per persones vinculats des de fa anys a diverses iniciatives del Teatre Clavé. La junta està presidida per en Pau Megias; en Francesc Haro n’és el vicepresident; la Núria Costas, la secretària; en Jordi Martí ocupa el càrrec de tresorer; en Joan Moreno és el representant de la secció de Cineclub –secció que des de l’inici d’aquesta temporada s’emmarca dins de l’AE.-; i la Gina Armengol i la Sílvia González en són les vocals.

A més del canvi de representants, l’Associació d’Espectadors estrena etapa amb més novetats. Entre elles, el disseny de la nova imatge de l’entitat, un logotip caracteritzat pels colors morat i blanc i de línies circulars, on les sigles de l’entitat guanyen protagonisme. Juntament amb la nova imatge, properament l’AE estrenarà un nou espai web que incorporarà informació de l’entitat i recollirà les iniciatives que s’organitzin durant els propers mesos.


Una entitat vinculada al Teatre Clavé

L’Associació d’Espectadors va ser creada al 1994 amb l’objectiu de recolzar un projecte cultural de futur que va néixer per enriquir el nivell cultural dels ciutadans. A la vegada, conjuntament amb la Fundació Teatre Clavé, impulsa el programa Ainda adreçat a joves i que pretén, a grans trets, crear públic nou. L’AE en dissenya les estratègies, participa activament en l’organització d’activitats i hi contribueix econòmicament.

Actualment, l’Associació d’Espectadors compta amb més de 150 socis que gaudeixen de diversos avantatges, com ara descomptes en les entrades pels espectacles de la programació estable del Teatre Clavé o bé estar informat tant dels espectacles de cada temporada del Teatre Clavé com de les sortides que organitza l’Associació.
>> Espai web de l'Associació d'Espectadors del Teatre Clavé


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS