AGOSTAGOSTAE

L’Associació d’Espectadors organitza una sortida al TNC per assistir com a públic a ‘Agost’, de Tracy Letts

26/01/2011
Una trentena de persones es desplaçaran dijous 27 de gener al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per assistir com a públic a la proposta teatral ‘Agost’, de Tracy Letts. Aquesta sortida s’emmarca dins de les activitats que l’Associació d’Espectadors (AE) organitza fora de l’espai del Teatre Clavé.


‘Agost’, de Tracy Letts és una comèdia àcida i punyent sobre la família en el segle XXI. Dirigida per Sergi Belbel i interpretada entre d’altres per Anna Lizaran, Emma Vilarasau, Rosa Renom i Montse German, ‘Agost’ es representa a la Sala Gran del TNC fins al proper 30 de gener.

En concret, dijous 27 de gener diversos socis de l’AE es desplaçaran a Barcelona per assistir com a públic a aquesta proposta, aprofitant els avantatges que els concedeix el fet de formar part de l’AE.

La propera sortida que l’AE organitza durant aquesta temporada serà el diumenge 29 de maig a l’Auditori de Girona, on actua l’Orquestra Simfònica de Viena. L’èxit ha estat tal que, a hores d’ara, les places que l’AE ha posat a disposició dels socis ja estan exhaurides.

El paper de l’AE

L’Associació d’Espectadors va ser creada al 1994 amb l’objectiu de recolzar un projecte cultural de futur que va néixer per enriquir el nivell cultural dels ciutadans. Actualment, l’Associació d’Espectadors compta amb més de 150 socis que gaudeixen de diversos avantatges, com ara descomptes en les entrades pels espectacles de la programació estable del Teatre Clavé. A més a més, durant aquesta temporada els socis de 21 a 30 anys gaudeixen d’un 50% de descompte en tots els espectacles de la programació estable del Teatre Clavé.


>> Trobareu tota la informació sobre l’AE a www.teatreclave.cat/ae


Imatges ‘Agost’: © David Ruano/TNC


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS