FESTIVAL SOLIDARI ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA

L’Associació de Voluntariat de Tordera organitza diumenge 16 d’octubre el festival solidari a favor, enguany, d’AFANOC

11/10/2016
El festival començarà a les 18h i comptarà amb l’actuació de les alumnes de l’Escola de Dansa del Teatre Clavé, l’ACR Pere Cot i la Coral Lutianes que va participar al programa de TVC “Oh happy day!”, entre d’altres. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a13h i de 17h a 20h i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici. La recaptació es destinarà a l’Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).Un any més, l’Associació de Voluntariat de Tordera ha escollit el mes d’octubre per organitzar un festival en el si del Teatre Clavé per recaptar fons per una causa solidària. En aquesta ocasió, la data escollida és el diumenge 16 d’octubre i l’entitat a la qual destinaran la recaptació és l’Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

El festival començarà a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé i comptarà amb l’actuació de les alumnes de l’Escola de Dansa del Teatre Clavé amb una coreografia de dansa aèria, l’ACR Pere Cot i la Coral Lutianes que va participar al programa de TVC “Oh happy day!”, entre d’altres. Durant l’acte també se subhastaran pilotes i samarretes signades pel jugador del FCB Leo Messi i de la Selecció Catalana.

Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a13h i de 17h a 20h i el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici. Així mateix, per aquelles persones que no puguin assistir al festival però vulguin col·laborar-hi, l’Associació de Voluntariat ha creat una “fila 0”. La recaptació del festival es destinarà, enguany, a l’Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

>> Més informació: facebook de l’Associació de Voluntariat


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS