L'ENDRAPASOMNIS_TEATRECLAVÉL'ENDRAPASOMNIS_TEATRECLAVÉ

L’ENDRAPASOMNIS enceta la programació en horari escolar del curs 2016-2017, en què hi assistiran prop de 9.500 alumnes

10/10/2016
L’art de ser espectador és el nom que rep la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que organitza la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els ajuntaments dels municipis de la zona i la Diputació de Barcelona. El tret de sortida el dóna L’ENDRAPASOMNIS de la companyia Teatre al detall, un espectacle de teatre musical amb música de La tresca i la Verdesca adreçat a alumnes de cicle inicial i mitjà d’Educació Primària. En total, aquest curs 2016-2017, L’art de ser espectador compta amb una desena d’espectacles programats i prop de 9.500 alumnes inscrits.L’ENDRAPASOMNIS explica la història de la princesa Dormissona a qui li costa dormir per culpa dels malsons. Els seus pares, els reis, no aconsegueixen trobar cap remei que guareixi el mal de la princesa fins que troben l’Endrapasomnis. L’espectacle, insipirat en el conte de Michael Ende que duu el mateix nom, compta amb la música de la Tresca i la Verdesca i parla, entre d’altres, de la por i del valor terapèutic dels contes.

Durant aquesta setmana i la vinent, L’ENDRAPASOMNIS farà estada al Teatre Clavé de Tordera en diverses funcions adreçades a alumnes de cicle mitjà i superior de Primària, en el marc de la programació en horari escolar.

L’ENDRAPASOMNIS és el primer de la desena d’espectacles que inclou L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé. Quin és el meu nom? a càrrec de DA.TE Danza, la percussió de Camut Band a Big drums, Codi Postal 00 d’Engruna Teatre; el teatre d’objectes de la companyia Pelmànec amb L’avar de Molière; El elefantito de la companyia italiana La Baracca, strong>Arrels i ales de Teatre del Buit i Hirondela Teatre; la proposta de dansa i teatre visual Bhrava! de l’Animé; l’espectacle de música en anglès Radiobots de Brubaker; i strong>Cuac! a càrrec de la companyia Txo Titelles completen la programació en horari escolar del curs 2015-2016.

En total, prop de 9.500 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS