DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

L’escola de dansa del Teatre Clavé i l’ACR Pere Cot celebren per segon any consecutiu el Dia Internacional de la Dansa

18/04/2011
Ho faran el diumenge 1 de maig de 12h a 13h a la plaça de Miquel Martí i Pol, amb un acte que incorporarà una mostra de diferents estils de dansa i on hi podrà participar tothom.La idea és repetir l’experiència de l’any passat, on hi van participar prop d’una seixantena de persones de totes les edats, i celebrar el Dia Internacional de la Dansa de manera conjunta. L’escola de dansa del Teatre Clavé i les alumnes de dansa de l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot han escollit el diumenge dia 1 de maig al migdia per fer sortir la dansa al carrer i commemorar aquesta data.

Serà de 12h a 13h i la celebració tindrà quatre moments clau. Tres d’ells definits pels tres estils de dansa que s’interpretaran (clàssic, flamenc i contemporani) i el darrer, per un ‘flashmob’ en què s’hi podrà unir tothom. D’aquesta manera, el públic pot deixar de ser un espectador passiu i unir-se a la celebració de manera activa. Durant l’acte es farà lectura del manifest d’enguany promogut per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

Atraure l’atenció cap a la dansa

El Dia Internacional de la Dansa va ser fixat per la UNESCO l’any 1982 amb l’objectiu d’atraure l’atenció del públic cap a la dansa i despertar-ne l’interés. Des de llavors, cada 29 d’abril se celebra aquesta data arreu del món. Amb tot, per motius de calendari, enguany l’escola de dansa del Teatre Clavé i l’ACR Pere Cot han decidit fer coincidir la celebració amb el diumenge 1 de maig, dos dies després de la data oficial.

>> Llegeix el manifest del Dia Internacional de la Dansa 2011

FOTO: www.dansacat.org

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS