ESCOLA DE DANSAESCOLA DE DANSAESCOLA DE DANSA

L’escola de dansa del Teatre Clavé organitza unes jornades de portes obertes adreçades a pares, mares i familiars dels alumnes

17/02/2011
Les jornades es duran a terme del 21 al 24 de febrer i serviran per conèixer de prop les matèries que estudien els alumnes de dansa, el desenvolupament d’una sessió i el corresponent professorat. És la primera vegada que l’escola de dansa organitza unes jornades de portes obertes a l’equador del curs.

Aquest any, l’habitual mostra de l’escola de dansa que es feia a l’equador del curs serà substituïda per unes jornades de portes obertes. Canvia el format, canvia l’espai on es durà a terme i canvia el rol del públic. D’una mostra duta a terme a la Sala Gran, amb el públic assegut a les butaques i les alumnes a l’escenari, es passarà a unes jornades on els alumnes seguiran amb les seves classes en els diferents espais del Teatre Clavé i el públic s’acostarà al seu treball en el món de la dansa. A més a més, al finalitzar cada sessió, els pares mares i familiars podran intercanviar criteris amb la corresponent professora.

Amb les jornades de portes obertes es pretén aconseguir una major proximitat dels pares i mares amb els alumnes i amb el Centre de Formació Artística per tal que el progrés de l’alumne sigui viscut de manera més palpable. La segona mostra de l’escola de dansa serà a final de curs i recuperarà el format habitual.

L’escola de dansa

Actualment, l’escola de dansa del Teatre Clavé compta amb prop de 60 alumnes des de 4 fins a 16 anys que cursen diverses de les matèries que s’ofereixen: iniciació a la dansa, dansa clàssica, dansa contemporània i creativa i dansa espanyola, entre d’altres.

L’escola de dansa del Teatre Clavé se suma als altres departaments del Centre de Formació Artística, entre els quals hi ha l’escola de música, l’aula de teatre i l’aula de belles arts.


FOTOS: Xavi Palomera


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS