L’Escola de Dansa duu a terme una classe oberta al públic el dimarts 17 de desembre

Durant la classe oberta es mostrarà als assistents els diferents llenguatges de la dansa que treballen els alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. L’activitat és oberta al públic i tindrà lloc el dimarts 17 de desembre a les 18.30h a la Sala Polivalent del Teatre Clavé.

Les classes obertes pretenen ser un espai on els familiars dels alumnes de l’Escola de Dansa i les persones amb inquietuds artístiques, didàctiques o lúdiques puguin observar el treball dels alumnes i el procés i la realitat de l’aprenentatge.
Durant la sessió, es farà una mostra de cada curs i de les diferents tècniques que s’imparteixen en format de petites variacions (iniciació, clàssic, contemporani i espanyol). Un cop finalitzada la classe oberta, els pares, mares o familiars que ho desitgeu podreu comentar els aspectes que considereu amb les professores de l’Escola de Dansa, l’Anna Rodríguez i la Fanny Masero.

La sessió és oberta al públic, tot i que es demana que prèviament es confirmi al Teatre Clavé el nombre de persones que hi assistiran.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS