L’Escola de música celebra divendres 10 de desembre el Concert de Nadal

Divendres 3 desembre 2021
El concert de Nadal de l’Escola de música començarà a les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé, és gratuït i obert a tothom. Coincidint amb el final de trimestre, l’Escola de música també organitza els dies 14, 15 i 16 de desembre tres audicions a l’Auditori del Teatre Clavé.

El Concert de Nadal és una de les activitats obertes al públic que l’Escola de música organitza coincidint amb el final del primer trimestre del curs. Serà el divendres 15 de desembre a partir de les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé i comptarà amb l’actuació d’alumnes solistes i dels diferents conjunts instrumentals.

L’orquestra, el conjunt de guitarres, el conjunt de violins, el combo rock, el quartet de violoncels, alumnes de l’aula de cant i solistes de piano i guitarra ompliran de contingut el concert de Nadal de l’Escola de Música del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Dins de les activitats de final de trimestre, l’Escola de música també organitza tres audicions: seran el dimarts 14 de desembre a les 18.30h, dimecres 15 de desembre a les 18.30h i dijous 16 de desembre a les 18h a l’Auditori del Teatre Clavé. Tant el concert com les audicions són gratuïts i estan oberts a tothom.
>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS