L’Escola de música celebra divendres 13 de desembre el Concert de Nadal

El concert de Nadal de l’Escola de música començarà a les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé, és gratuït i obert a tothom. Coincidint amb el final de trimestre, l’Escola de música també organitza els dies 10 i 12 de desembre dues audicions a l’Auditori del Teatre Clavé.

El Concert de Nadal és una de les activitats obertes al públic que l’Escola de música organitza coincidint amb el final del primer trimestre del curs. Serà el divendres 13 de desembre a partir de les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé i comptarà amb l’actuació d’alumnes solistes i dels diferents conjunts instrumentals i corals de l’Escola.

La coral infantil i la d’adults, el conjunt de guitarres, el combo flamenc, el combo rock, alumnes de l’aula de cant i solistes de piano, violoncel i violí ompliran de contingut el concert de Nadal de l’Escola de Música del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Dins de les activitats de final de trimestre, l’Escola de música també organitza dues audicions: seran el dimarts 10 i el dijous 12 de desembre, ambdues a les 19h a l’Auditori del Teatre Clavé. Tant el concert com les audicions són gratuïts i estan oberts a tothom.

La propera activitat oberta al públic en què hi participaran els alumnes de l’Escola de Música i de Dansa serà el concert de Sant Esteve, enguany titulat ENTRE FALLA I STRAWINSKY que tindrà lloc el 26 de desembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS