CFA_ACTIVITATS NADAL 2016

L’Escola de música celebra el 16 de desembre el Concert de Nadal; i el 20 de desembre l’Escola de Dansa obre les aules al públic

07/12/2016
El concert de Nadal de l’Escola de música començarà a les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé, és gratuït i obert a tothom. Coincidint amb el final de trimestre, l’Escola de música també organitza els dies 20 i 21 de desembre dues audicions a l’Auditori del Teatre Clavé. En paral·lel, l’Escola de dansa aprofita el darrer tram del primer trimestre per dur a terme la primera classe oberta del curs, adreçada a familiars dels alumnes i a persones interessades en el món de la dansa.El Concert de Nadal és una de les activitats obertes al públic que l’Escola de música organitza coincidint amb el final del primer trimestre del curs. Serà el divendres 16 de desembre a partir de les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé i comptarà amb l’actuació d’alumnes solistes i dels diferents conjunts instrumentals i corals de l’Escola.

La coral infantil i la d’adults, el conjunt de guitarres, el combo flamenc, el combo rock, el conjunt de corda fregada, l’aula de cant i alumnes solistes de piano, violoncel i violí ompliran de contingut el concert de Nadal de l’Escola de Música, en què també hi participaran alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.
Dins de les activitats de final de trimestre, l’Escola de música també organitza dues audicions: seran el dimarts 20 de desembre i el dimecres 21 de desembre, ambdues a les 18.30h a l’Auditori del Teatre Clavé. Tant el concert com les audicions són gratuïts i estan oberts a tothom.

En paral·lel, l’Escola de dansa també aprofita el darrer tram del primer trimestre per dur a terme una oberta en què els alumnes mostraran als assistents el procés d’aprenentatge de les diferents matèries que cursen: clàssic, contemporani, espanyol i tècnica de puntes. La classe oberta de l’escola de dansa serà el dimarts 20 de desembre a les 18.30h a la Sala Polivalent del Teatre Clavé i està oberta a familiars i coneguts dels alumnes, així com també a totes les persones interessades en la matèria.

La propera activitat oberta al públic en què hi participaran els alumnes de l’Escola de Música i de Dansa serà el concert de Sant Esteve, engunay titulat NADAL A RITME DE SWING, que tindrà lloc el 26 de desembre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS