MOMENTS MUSICALS A LES ESCOLES DE MÚSICA DEL MARESME_2017

L’Escola de música del Teatre Clavé participa en la XVIII edició dels Moments Musicals de les Escoles de Música del Maresme

03/05/2017
El programa de concerts s’allarga durant tot el mes de maig i té lloc a diferents escoles de música del Maresme. En aquesta edició, el Teatre Clavé acollirà el 19 de maig un dels concerts dels Moments Musicals a les Escoles de Música del Maresme, amb entrada lliure i oberta al públic.Des de la creació dels Moments Musicals, ara fa divuit anys, l’Escola de Música del Teatre Clavé s’ha involucrat en aquesta iniciativa i enguany ho torna a fer. En aquesta ocasió, amb la participació de l’alumna de violoncel Ariadna González acompanyada al piano per la professora Tomoko Matsuoka; a dos concerts: el primer, el 16 de maig, a l’Escola de música El Carreró de Mataró i el segon, el 23 de maig a l’Escola de Música Municipal L’Oriola de Sant Vicenç de Montalt.

A més a més, l’Escola de música del Teatre Clavé serà la seu d’un dels concerts dels Moments Musicals 2017. Serà el divendres 19 de maig a les 19 h i hi participaran alumnes de les escoles de música d’Arenys de Mar i El Carreró i l’Aula Masafrets de Mataró. A banda del concert de Tordera, el cicle Moments Musicals també fa parada durant el mes de maig a les escoles municipals de música d’Arenys de Mar, de Vilassar de Mar, de Premià de Mar, de Sant Vicenç de Montalt, de Mataró i de Calella, on tindrà lloc la cloenda del cicle de concerts.

Els Moments Musicals a les Escoles de Música del Maresme tenen entre els seus objectius oferir l’oportunitat als alumnes que acaben nivell elemental o s’inicien en el grau mitjà de fer audicions en diferents municipis i compartir-les amb alumnes de diverses escoles de música.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS