ESCOLA MUSICA_TEATRECLAVE

L’escola de música duu a terme les darreres audicions del curs 2017/2018

13/06/2018
Seran el dilluns 18 de juny i el dimecres 20 de juny a les 18.30h al Teatre Clavé. Les audicions són espais en què els instrumentistes de l’escola interpreten davant del públic les peces que han escollit per l’ocasió. Les audicions són gratuïtes i estan obertes al públic.Coincidint amb la recta final de curs, l’escola de música prepara per la setmana vinent les dues darreres audicions, espai en què els instrumentistes interpreten davant del públic les peces que han triat per aquell moment. La primera audició serà el dilluns 18 de juny a les 18.30h a la Sala Polivalent del Teatre Clavé i comptarà amb la participació d’alumnes de piano i violí. L’altra audició serà el dimecres 20 de juny també a les 18.30h a l’Auditori del Teatre Clavé i comptarà amb la participació d’alumnes de cant, guitarra i violoncel. Les audicions són gratuïtes i estan obertes al públic.

Aquesta és una de les darrers activitats del curs 2017/2018, a manca de la cloenda de curs que es durà a terme la tarda del divendres 22 de juny i que consistirà en un recorregut per diversos espais del Teatre Clavé en què, en cadascun d’ells, diversos alumnes del Centre de Formació Artística oferiran al públic un tast dels projectes que han treballat durant aquest curs. Per participar-hi, cal recollir prèviament les entrades, que són gratuïtes, al Teatre Clavé.

Així mateix, el diumenge 1 de juliol es durà a terme la darrera mostra de fi de curs. En aquesta ocasió, alumnes adults d’interpretació, dansa i música han sumat els seus esforços amb professors del Centre de Formació Artística per portar a l’escenari del Teatre Clavé LA CASA DE BERNARDA ALBA, una lectura actual del text de Federico Garcia Lorca que posa l’accent en l'alliberament personal de les dones, en la possibilitat d'escapar dels rols que la societat fixa al gènere femení. LA CASA DE BERNARDA ALBA començarà a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé i està recomanada per a infants majors de 10 anys. Les entrades tenen un preu de 8€ i es pot adquirir per les vies habituals: a través del web http://entrades.teatreclave.cat o a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS