L’espectacle “LA NINA DEL CAP PELAT” a càrrec d’Engruna Teatre, arriba en el si de la programació escolar

Dimarts 8 novembre 2022
Des d’avui i fins divendres, més de 1.000 alumnes d’Educació Infantil de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic als espectacles “LA NINA DEL CAP PEPLAT” d’El Pot Petit. L’espectacle s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

LA NINA DEL CAP PELATviu en un carro ple d’andròmines. La Nina se sent diferent de les altres andròmines perquè no té cabells i això la impulsa a iniciar un viatge a la recerca d’uns cabells pels seu cap pelat. Durant el viatge coneix personatges molt diferents com: El Gegant del Pi; la Lluna la Pruna; el Sol Solet; el Patufet o el Cargol Treu banya que li ensenyaran que el més important és acceptar-se tal i com és.

Des d’avui i fins divendres més de 1.000 alumnes d’Educació de centres educatius de l’Alt Maresma gaudiran de l’espectacle al Teatre Clavé.

“LA NINA DEL CAP PELAT” s’emmarquen a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs, juntament amb aquest espectacle, la programació del curs 2022 – 2023.

En total, més de 11.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Generalitat de Catalunya i els municipis de la zona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS