L’espectacle EL DIABLO COJUELO; de la mà de la companyia catalana Rhum&Cia arriba el diumenge 6 de novembre al Teatre Clavé

Dijous 3 novembre 2022
EL DIABLO COJUELO és una versió dels pallassos de Rhum&Cia d’un clàssic. EL DIABLO COJUELO es podrà veure al Teatre Clavé el diumenge 6 de novembre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 17€ anticipada i 20€ a taquilla el mateix dia de la funció i es poden adquirir al Teatre Clavé.Als pallassos de Rhum&Cia els encarreguen fer un clàssic i s’ho prenen com una gran oportunitat.
Trien, perquè no n’hi havia cap altre a la llibreria, EL DIABLO COJUELO, de Luis Vélez de Guevara.
Així és com comencen a embolicar-se -o, millor dit, a trencar-se- dues trames: la de la boja obra de Vélez -tractada amb molt respecte i amb algunes llicències- i la d’una companyia sempre a punt del fracàs -a lo pallasso- en la seva tossuderia per portar-la a escena.

Una funció a cavall entre la passejada esperpèntica per l'Espanya del segle XVII que presenta la novel·la i els intents dels pallassos, sempre a punt del desastre més absolut, per dur-la a escena. Com diu el mateix dramaturg que ha creat aquesta ficció escènica, no és ni un clàssic apallassat ni un espectacle de pallassos amb cites clàssiques; és un homenatge genial en el que la mirada transgressora del clown fa possible que ens riguem de l'obra sense perdre-li el respecte que es mereix, a la vegada que riem de nosaltres mateixos i de la relació que mantenim amb els clàssics.

EL DIABLO COJUELO es podrà el diuemnge 6 de novembre a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 17€ si es compren dies abans de l’espectacle i de 20€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

>>Més informació: http://teatreclave.cat/programacio/el-diablo-cojuelo-rhum-cia


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS