L’espectacle MADRE CORAJE; de la mà de la companyia sevillana Atalaya arriba el diumenge 14 de novembre al Teatre Clavé

Dilluns 8 novembre 2021
MADRE CORAJE és una versió actual del clàssic de la literatura espanyola a càrrec de la companyia sevillana Atalaya. MADRE CORAJE es podrà veure al Teatre Clavé el diumenge 14 de novembre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 16€ anticipada i 19€ a taquilla el mateix dia de la funció i es poden adquirir al Teatre Clavé.

MADRE CORAJE de la companyia sevillana Atalaya Teatro ha optat per fer una lectura del clàssic de Bertolt Brecht basada en la "Historia de la vida de la estafadora y aventurera Coraje ", de Grimmelhausen, l'acció es desenvolupa entre 1624 i 1636, durant l'anomenada Guerra dels Trenta Anys, un cruel enfrontament entre catòlics i protestants que va ensangonar Suècia, Polònia i Alemanya. Allà és on apareix Anna Fierling, una venedora de quincalla coneguda com a Madre Coraje, pel valor que sembla tenir en el camp de batalla. Oportunista, cínica, segura de si mateixa, Anna va d'un territori a un altre canviant de bandera. La seva meta és sobreviure, lucrar-se amb la guerra i protegir els seus tres fills. Es debat entre la defensa de la seva família a ultrança i els seus interessos comercials. La necessitat o l'afany de "defensar-se" en el terreny comercial impedeixen a Madre Coraje defensar la vida dels seus fills perquè la guerra li imposa les seves condicions. En un món dominat per la crueltat i la violència confon la supervivència del seu propi negoci amb la de la seva pròpia família. Al final de l'obra, sola i en la més absoluta misèria, li queda la seva malmesa carreta de comerciant, per continuar "defensant-se" dins d'un món en ruïnes, en el que és una víctima més.

Com va dir Bertolt Brecht: "La guerra representa només la continuació dels negocis amb altres mitjans, però en la guerra els grans negocis no els fa la gent humil i en la guerra les virtuts humanes es converteixen en mortals".

L’espectacle MADRE CORAJE és una versió aplicable al nostre temps, en el qual s'està lliurant una autèntica batalla entre els que tenen el control financer i la major part de la població que patim els seus embats. El comentari general aprofundeix en la capacitat d'emocionar de l'espectacle en cos, veu i ànima del seu elenc, així com en la tremenda actualitat d'aquesta.

MADRE CORAJE es podrà el diuemnge 14 de novembre a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 16€ si es compren dies abans de l’espectacle i de 19€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

>>Més informació: http://teatreclave.cat/programacio/madre-coraje


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS