L’espectacle NI RASTRE DE QUI VAM SER de Xuriguera i Faixedas es podrà veure diumenge 24 de setembre a les 18h al Teatre Clavé

Dilluns 18 de setembre de 2023
Després de 10 anys del seu últim espectacle, Xuriguera i Faixedas tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, la seva peculiar manera de fer i de dir.
Les entrades per NI RASTRE DE QUI VAM SER tenen un preu de 16€ anticipada i 18€ a taquilla i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

Tothom recorda el teatre combatiu i satíric de la companyia Teatre de Guerrilla que van fundar l’any 1998 Fel Faixedas, Carles Xuriguera i Quim Masferrer. Anys més tard, al 2010, amb la companyia Dosics, Faixedas i en Xuriguera ens feien riure amb l’espectacle No som res i Live.

En Caralt i l’Hostench són dos treballadors d’una empresa de vigilants d’escenari qualificats. Passen les hores de la seva feina omplint la buidor d’un teatre mort. Viuen un present de desesperança i projecten un futur d’una lluminositat més que improbable. Persegueixen l’ombra gairebé difusa que una vegada, fa molt temps, ells mateixos van aconseguir projectar.

I així els veiem, un dia com avui, quan un error fa que el teatre sigui ple o gairebé.
NI RASTRE DE QUI VAM SER arriba a Tordera i es podrà veure aquest diumenge 24 de setembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 16€ anticipada i 18€ a taquilla i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

NI RASTRE DE QUI VAM SER és un dels grans noms de la programació del Teatre Clavé dels propers mesos. La informació de la resta d’espectacles de la programació estable de Tardor 2023 del Teatre Clavé es pot consultar al web www.teatreclave.cat/estable

>> Més informació: http://teatreclave.cat/programacio/ni-rastre-de-qui-vam-ser-0


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS