QUIN ÉS EL MEU NOM?_TEATRECLAVÉQUIN ÉS EL MEU NOM?_TEATRECLAVÉ

L’espectacle QUIN ÉS EL MEU NOM? de DA.TE Danza, protagonista aquesta setmana de la programació en horari escolar

02/11/2016
Des de del dimecres 2 de novembre fins el dilluns 7 de novembre, més d’un miler d’alumnes d’Educació Infantil de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a l’espectacle de dansa QUIN ÉS EL MEU NOM? guardonat amb el premi FETEN 2015. L’espectacle s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.A Quin és el meu nom? dos ballarins juguen a descobrir altres utilitats i formes d’objectes quotidians: un sofà que és un tren, una catifa que es converteix en un mirall, una muntanya de gespa que es mou, etc. Una recerca de noms basada en el joc, l’observació, el moviment i la imaginació. L’espectacle ve de la mà de DA.TE Danza, una companyia de Granada especialitzada en dansa contemporània amb prop de vint anys de trajectòria en aquest àmbit.

Des de del dimecres 2 de novembre fins el dilluns 7 de novembre, més d’un miler d’alumnes d’Educació Infantil de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a l’espectacle de dansa QUIN ÉS EL MEU NOM? guardonat amb el premi FETEN 2015.

QUIN ÉS EL MEU NOM? s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs. Juntament amb aquest espectacle, la programació també inclou propostes com la percussió de Camut Band a Big drums, Codi Postal 00 d’Engruna Teatre; el teatre d’objectes de la companyia Pelmànec amb L’avar de Molière; El elefantito de la companyia italiana La Baracca, Arrels i ales de Teatre del Buit i Hirondela Teatre; la proposta de dansa i teatre visual Bhrava! de l’Animé; l’espectacle de música en anglès Radiobots de Brubaker; i Cuac! a càrrec de la companyia Txo Titelles completen la programació en horari escolar del curs 2016-2017.

En total, prop de 9.500 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS