ELS TRES ÓSSOS_LESTAQUIROT_TEATRECLAVÉEL PLORAMIQUES_LESTAQUIROT_TEATRECLAVÉ

L’Estaquirot Teatre protagonitza aquesta setmana la programació en horari escolar amb ELS TRES ÓSSOS i EL PLORAMIQUES

19/02/2018
Des del dilluns 19 de febrer fins divendres 23 de febrer, prop de 1500 alumnes d’Eduació Infantil i Cicle inicial de Primària de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a un dels dos espectacles de la companyia L’Estaquirot Teatre: ELS TRES ÓSSOS i EL PLORAMIQUES. Els espectacles s’emmarquen en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.En ambdós casos es tracta d’espectacle de titelles, el llenguatge amb el qual està especialitzada la companyia L’Estaquirot Teatre, creada l’any 1973 i que actualment compta amb una llarga trajectòria en els espectacles dirigits especialment al públic familiar.

ELS TRES ÓSSOS és una recreació del conte de La rínxols d’or en què l’accent dramàtic recau en la vida dels óssos, que en passen a ser els principals protagonistes. L’espectacle compta amb una escenografia construïda a partir de caixes de fusta que es van obrint, desplegant i transformant a la vista del públic per mostrar els diferents espais on transcorre la història. Un espectacle adreçat a alumnes d’Educació Infantil que estarà al Teatre Clavé des de dilluns 19 de febrer fins el dimecres 21 de febrer.

El dijous 22 de febrer i el divendres 23 de febrer L’Estaquirot Teatre portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle EL PLORAMIQUES, un espectacle adreçat a alumnes de cicle inicial de Primària que explica la història sobre dos perfils de personatges: els infants que ploren i els que s’aprofiten de la situació.

Durant tota la setmana, prop de 1500 alumnes d’Educació Infantil i cicle inicial de Primària de centres educatius de l’Alt Maresme i La Selva assistiran com a públic a aquests dos espectacles, emmarcats a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs
Juntament amb aquest espectacle, la programació també inclou propostes com la música d’en Pep López a l’espectacle Un llençol d’estels; una proposta de la companyia del País Basc Markeliñe sobre un dels clàssics de la literatura espanyola titulada Quixot, el vertigen de Sancho i la teatralització de Novelas ejemplares de Miguel de Cervantes.

En total, prop de 9.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius majoritàriament de l’Alt Maresme assistiran aquest curs 2017/2018 a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS