9/12/2013 Tot plegat és el resultat d’un acord de patrocini entre la Fundació Teatre Clavé i Porcus que, a banda de la gestió del bar del Teatre Clavé, contempla altres accions vinculades a la programació estable i de les quals se’n va oferir un primer tast en la proposta titulada ‘A mode de maridatge’ que el passat mes d’octubre va tenir lloc a la Sala Gran d’aquest equipament. Una combinació de música i gastronomia per als amants d’ambdós gèneres.
És el resultat d’un acord de patrocini entre l’empresa i la Fundació Teatre Clavé que, a banda de la gestió del bar, contempla altres accions emmarcades dins la programació estable del Teatre Clavé. L’Art del Porcus se suma als establiments que té la mateixa empresa a Calella, Lloret i Girona.
Després d’uns mesos sense activitat, l’antiga Cafeteria del Teatre torna a estar oberta al públic. En aquest cas, però, amb un rentat de cara i amb un nou nom comercial: L’Art del Porcus, impulsat per El Tall. Un bar -"llesqueria /pernileria", tal com es defineix l’empresa- que ofereix productes d’alta gamma a preus ajustats com embotits ibèrics, tapes, entrepans i menús. L’Art del Porcus se situa al mateix edifici del Teatre Clavé i està obert al públic de dilluns a diumenge en horari de 8h del matí a 23h de la nit.
>> Més informació: www.porcus.net