La classe oberta de dansa i l’exposició de belles arts i teatre cloen el 1r trimestre del CFA

Dimarts 14 desembre 2021
La classe oberta de l’Escola de dansa serà dimarts 21 de desembre a les 18.30h a la Sala Gran del Teatre Clavé, mentre que la inauguració de l’exposixió de l’Aula de Belles Arts i tindrà lloc dimecres 22 de desembre a les 18.30h a la plaça Miquel Martí i Pol del Teatre Clavé. En ambdós casos, les activitats són gratuïtes i estan obertes al públic.

Coincidint amb el final del primer trimestre, l’Escola de Dansa obrirà les portes a familiars, amics i coneguts dels alumnes per tal que visquin de primera mà el desenvolupament d’una classe amb totes les alumnes de l’Escola. La classe oberta de l’Escola de Dansa serà el dimarts 21 de desembre a les 18.30h a la Sala Gran del Teatre Clavé i tindrà una durada aproximada d’una hora. Durant el desenvolupament de la classe, els assistents podran veure les diferents tècniques i metodologies que es treballen des de l’Escola de Dansa en els diferents llenguatges: dansa clàssica, contemporània i creativa i dansa espanyola.

Així mateix, durant l’últim dia del 1r trimestre l’Aula de Belles Arts i Teatre també obre les portes al públic. En concret, ho fa amb l’inauguració de l’exposixió NOSALTRES, el dimecres 22 de desembre (dia lectiu al Centre de Formació Artística), a les 18.30h a la Plaça Miquel Martí i Pol del Teatre Clavé.

En ambdós casos, les activitats són gratuïtes i estan obertes al públic.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS