La classe oberta de Dansa i les audicions de l’Escola de Música cloen aquesta setmana el 1r trimestre del CFA

Dilluns 14 de desembre de 2020

La classe oberta de l’Escola de Dansa serà dimarts 15 de desembre a les 18.30h a la Sala Gran del Teatre Clavé, mentre que les Audicions de l’Escola de Música tindran lloc dimecres 16, dijous 17, divendres 18 i dilluns 21 de desembre a les 18.30h a l’Auditori del Teatre Clavé. En ambdós casos, degut a les mesures d’aforament cal reservar entrada.

Coincidint amb el final del primer trimestre, l’Escola de Dansa obrirà les portes a familiars, amics i coneguts dels alumnes per tal que visquin de primera mà el desenvolupament d’una classe amb totes les alumnes de l’Escola.

La classe oberta de l’Escola de Dansa serà el dimarts 15 de desembre a les 18.30h a la Sala Gran del Teatre i tindrà una durada aproximada d’una hora. Durant el desenvolupament de la classe, els assistents podran veure les diferents tècniques i metodologies que es treballen des de l’Escola de Dansa en els diferents llenguatges: dansa clàssica, contemporània i creativa, espanyol i flamenc.

Així mateix, durant l’última setmana del 1r trimestre l’Escola de Música també obre les portes al públic. En concret, ho fa amb quatre audicions; el dimecres 16, el dijous 17, el divendres 18 i dilluns 21 de desembre (dia lectiu al Centre de Formació Artística), en tots els casos a les 18.30h a l’Auditori del Teatre Clavé. Les audicions són moments en què els alumnes mostren al públic els aprenentatges assolits durant el trimestre. Tant les audicions de l’Escola de Música com la classe oberta de l’Escola de Dansa són gratuïtes i s’ha de reservar entrada a la secretaria del Centre de Formació Artística.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS