CLASSE OBERTA_ESCOLA DE DANSA_CFA 2017-2018

La classe oberta de dansa i les audicions de l’Escola de música cloen aquesta setmana el 1r trimestre del CFA

18/12/2017
La classe oberta de l’Escola de dansa serà dimarts 19 de desembre a les 18.30h a la Sala Polivalent del Teatre Clavé, mentre que les audicions de l’Escola de música tindran lloc dilluns 18 de desembre i dijous 21 de desembre a les 18.30h a l’Auditori del Teatre Clavé. En ambdós casos, les activitats són gratuïtes i estan obertes al públic.Coincidint amb el final del primer trimestre, l’Escola de Dansa obrirà les portes a familiars, amics i coneguts dels alumnes per tal que visquin de primera mà el desenvolupament d’una classe amb totes les alumnes de l’Escola. La classe oberta de l’Escola de Dansa serà el dimarts 19 de desembre a les 18.30h a la Sala Polivalent del Teatre Clavé i tindrà una durada aproximada d’una hora. Durant el desenvolupament de la classe, els assistents podran veure les diferents tècniques i metodologies que es treballen des de l’Escola de Dansa en els diferents llenguatges: dansa clàssica, contemporània i creativa, espanyol, flamenc i tècnica de puntes.

Així mateix, durant l’última setmana del 1r trimestre l’Escola de Música també obre les portes al públic. En concret, ho fa amb dues audicions; l’una el dilluns 18 de desembre i l’altra el dijous 21 de desembre (dia lectiu al Centre de Formació Artística), en ambdós casos a les 18.30h a l’Auditori del Teatre Clavé. Les audicions són moments en què els alumnes mostren al públic els aprenentatges assolits durant el trimestre. Tant les audicions de l’Escola de Música com la classe oberta de l’Escola de Dansa són gratuïtes i obertes al públic.

Un cop finalitzat el 1r trimestre de curs, la propera activitat en què participaran alguns del alumnes del Centre de Formació Artística serà el concert de Sant Esteve, enguany titulat SWING, SWING!, que tindrà lloc el dimarts 26 de desembre a les 19.30h. Les entrades pel Concert de Sant Esteve ja estan a la venda i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé o bé a través del web http://entrades.teatreclave.cat

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/swing


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS