QUIXOT EL VERTIGEN DE SANCHO_TEATRECLAVE

La companyia basca Markeliñe porta al Teatre Clavé QUIXOT, EL VERTIGEN DE SANCHO en el si de la programació en horari escolar

20/03/2017
De l’espectacle se’n faran dues funcions: l’una el dimecres 21 de març i l’altra el dijous 22 de març; adreçades a alumnes de cicle mitjà i superior de Primària. Més de 500 alumnes de Tordera, Malgrat de Mar i Pineda de Mar gaudiran aquesta setmana de QUIXOT, EL VERTIGEN DE SANCHO, un espectacle sense text de la companyia Markeliñe basat en la novel•la de Cervantes.


A l’espectacle QUIXOT EL VERTIGEN DE SANCHO la companyia basca Markeliñe els espectadors no veuran un Quixot prim i amb barba esmolada, sinó una noia amb un somni: volar. Una noia que imagina altres móns i que l’acompanya, a més de la seva bogeria, la seva fidel amiga i ajudant, la Santxa.

QUIXOT EL VERTIGEN DE SANCHO és un relat d’amistat en què, lluny d’explicar la novel·la de Cervantes, la companyia n’utilitza els personatges arquetípics per portar a escena una història que encara els somiadors amb aquells que viuen aferrats a la realitat.

L’espectacle de la companyia del País Basc Markeliñe es durà a terme al Teatre Clavé el dimecres 21 i el dijous 22 de març en el marc de la programació en horari escolar. En total, més de 500 alumnes de cicle mitjà i superior de Primària de centres educatius de Tordera, Malgrat de Mar i Pineda de Mar gaudiran d’aquest espectacle.

QUIXOT EL VERTIGEN DE SANCHO s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Juntament amb aquest espectacle, la programació del curs 2017/2018 també inclou altres propostes com NOVELAS EJEMPLARES de Miguel de Cervantes portat a escena per la companyia Teatre de Ponent o l’espectacle musical UN LLENÇOL D’ESTELS de Pep López.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS