1, 2, 3 POMA!1, 2, 3 POMA!1, 2, 3 POMA!

La companyia Daraomai porta l’espectacle de circ “1, 2, 3 Poma!” aquest dissabte al Teatre Clavé

09/12/2010
La proposta, que tanca el Cicle familiar d’aquest any, començarà a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les botigues de l’Associació de Comerciants Tordera Centre reparteixen unes monedes de paper de 2 euros de descompte per a veure l’espectacle.

A “1, 2, 3 Poma!” dos acròbates poètics i dinàmics es veuran iniciats, guiats i seduïts en el misteri d’aquesta fruita, la poma, per l’absurd i comediant “Monsieur Loyal”. Lluny de la imatge pura d’Adam i Eva, els tres antiherois, de naturalesa humana, s’exposen a l’absurditat, l’humor i la poesia. Amb l’ajuda i la complicitat del públic, emprendran un viatge al cor de la poma, sempre utilitzant el circ com a mode d’expressió i el moviment i l’acrobàcia com a vocabulari.

L’espectacle és la darrera proposta de l’any del Cicle de teatre, música i cinema familiar del Teatre Clavé i s’adreça a infants a partir de 6 anys. “1, 2, 3 Poma!” tindrà lloc el proper dissabte 11 de desembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93.765.05.72.

Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, les botigues adherides a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’altres i únicament és aplicable a una funció.


Mira un fragment del vídeo d’”1, 2, 3 Poma!” >>


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS