La companyia El Perro Azul estarà avui i divendres amb SUPERHEROI i OCUPADO a la programació en horari escolar del Teatre Clavé

Dimecres 2 de març de 2022
Avui i divendres 4 de març, més 400 alumnes d’Educació Primària de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a l’espectacle de teatre de SUPERHEROI i OCUPADO de la companyia El Perro Azul. Els espectacles s’emmarquen a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

SUPERHEROI és la història d’un jove somiador, que viu amb la seva àvia, que reb la visita del tècnic de la llum, que els hi talla el subministrament d’energia per falta de pagament. Aquest fet, desencadena una meravellosa aventura, en que el jove lluita per recuperar la llum. OCUPADO ens parla d’un sol home, en el seu lavabo, que estableix un combat còmic amb el món. És un cant a la rebeldia, un acte de resistència. Hi ha moltes maneres de ser lliure, una d’elles és transcendir la realitat a través de la imaginació.

Dimecres 2 de març i divendres 4 de març, més de 400 alumnes d’Educació Primària de centres educatius de Tordera, Palafolls, Sant Cebrià de Vallalta i Pineda de Mar assistiran com a públic a l’espectacle de la companyia El Perro Azul.

SUPERHEROI i OCUPADO s’emmarquen a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs. Juntament amb aquest espectacle, la programació també inclou propostes com de música amb Dani Pulmón amb Flow i Pirates, Bruixots i altres Bitxos de Pep López, teatre amb La Gallina dels ous d’or de Zum Zum Teatre i Com gat i gos de Teatre Animal que completen la programació en horari escolar del curs 2021-2022.
>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS