La companyia Latal comença la setmana a la programació en horari escolar amb ITALINO GRAND HOTEL

Dimarts 15 novembre 2022
Dimarts 15 i dimecres 16 de novembre, alumnes de Cicle Inicial d’Educació Primària de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a l’espectacle de la companyia Latal: ITALINO GRAND HOTEL. L’espectacle s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d'un espectacle de clown, que ens resol la pregunta: Qui renta els milers de llençols dels hotels?
A l'últim soterrani de ITALINO GRAND HOTEL hi ha la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma la roba. Viu sol, somia entre llençols i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva pròpia ombra.

Des del 1986 La Companyia La Tal ha evolucionat del pallasso clàssic fins a un univers propi fruit d'una profunda revisió sobre el món del clown. La seva estètica contundent és un segell propi de la companyia. Creen espectacles de teatre de sala i carrer per a tots públics que han representat a festivals i escenaris de tot el món.

Un espectacle adreçat a alumnes de Cicle Inicial d'Educació Primària (1r i 2n) que estarà al Teatre Clavé del dimarts 15 i dimecres 16 de novembre.

Durant els dos dies, prop de 500 alumnes d'Educació Primària de centres educatius de l'Alt Maresme i La Selva assistiran com a públic d'aquest espectacle, emmarcat a L'art de ser espectador, la programació d'arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s'allarga durant tot el curs.

En total, més de 10.000 espectadors des d'Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius majoritàriament de l'Alt Maresme assistiran aquest curs 2022/2022 a les funcions de L'art de ser espectador, un programa organitzat per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS