CAPSA DE CURCULLESCAPSA DE CURCULLESCAPSA DE CURCULLES

La companyia Terranegra porta al Teatre Clavé ‘Capsa de curculles’, un espectacle amb el ‘kamishibai’ com a element central

09/03/2011
‘Capsa de curculles’ és un conte original representat amb un teatret màgic de paper, el kamishibai, i amb música en directe. Dissabte, 12 de març a les 18h arriba al Teatre Clavé dins del Cicle familiar. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre regalen 2€ de descompte en l’entrada.

La Tati Cervià i en Toni Pujol són músics de jazz, però també són els membres de la companyia Terranegra i els creadors de l’espectacle ‘Capsa de curculles’. La Tati n’ha escrit el guió i ha fet les il•lustracions del conte i és també la narradora i cantant de ‘Capsa de curculles’, mentre que en Toni Pujol n’ha fet els arranjaments musicals i, durant l’espectacle, és l’encarregat de fer sonar el contrabaix i el baix elèctric, juntament amb en Dani Comas, que s’encarrega de la guitarra.

A ‘Capsa de curculles’ es narra un conte en què la protagonista, la Sakura, troba diferents objectes que les onades han deixat a la sorra de la platja. Gràcies al seu enginy i a l’ajut de l’àvia Yoshi, convertirà les troballes en singulars instruments musicals i resoldrà l’enigma de la pinta perduda.

El kamishibai

El kamishibai és una manera d’explicar històries tradicional del Japó. De fet, Kamishibai significa “drama de paper” i és una mena de teatret plegable que incorpora làmines il•lustrades a través de les quals el narrador va explicant història al públic. A ‘Capsa de curculles’, aquest és un dels element centrals de la proposta artística.

Capsa de curculles arriba el Teatre Clavé el proper dissabte 12 de març a les 18h i s’adreça a infants a partir de 3 anys. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir fins 10 minuts abans de l’inici de la funció. Per a reserves, es pot trucar al 93.765.05.72. Així mateix, els establiments de l’Associació de Comerciants Tordera Centre reparteixen entre els seus clients 2€ de descompte per a la funció. El descompte no és acumulable a d’altres.


>> Més informació: Reportatge del programa Nydia (Canal 33) sobre ‘Capsa de curculles’ i el Kamishibai

FOTOGRAFIES: Dani Chicano


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS