BHRAVA!_TEATRECLAVEBHRAVA!_TEATRECLAVE

La dansa i el teatre visual de la companyia l’Animé a l’espectacle BHRAVA!, a la programació en horari escolar d’aquesta setmana

08/03/2017
Més d’un miler d’alumnes d’Educació Primària d’escoles de Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Palafolls, Canet de Mar, Fogars de la Selva i Tordera seran el públic de l’espectacle BHRAVA! de la companyia l’Animé. L’espectacle s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.BHRAVA! és la història d'una noia que camina per carrers on les coses no són el que semblen i que es trobarà amb paisatges visuals fantàstics creats per uns personatges que la faran viure un mar d'aventures. BRHAVA! de la companyia l’Animé tracta un tema universal a través d'un llenguatge escènic visual, còmic i poètic.

Durant tota la setmana, més d’un miler d’alumnes de cicle mitjà i superior d’Educació Primària de centres educatius de Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Palafolls, Canet de Mar, Fogars de la Selva i Tordera seran el públic d’aquest espectacle.
BHRAVA! s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs. Juntament amb aquest espectacle, la programació del curs 2016 – 2017 també inclou propostes com l’espectacle de música en anglès Radiobots de Brubaker; i Cuac! a càrrec de la companyia Txo Titelles.

En total, prop de 9.500 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS