DE CONTES I RELATSEL PRINCEP FELIÇ

La Fira del Conte també passa pel Teatre Clavé. Divendres amb DE CONTES I RELATS i dissabte amb EL PRÍNCEP FELIÇ

28/09/2016
El divendres 7 d’octubre a les 21h es durà a terme l’espectacle per a adults DE CONTES I RELATS, protagonitzat per en Carles Vendrell i Pulmón Beatbox i acompanyat per un tast de cerveses artesanes de La Selvaseria. L’endemà, dissabte 8 d’octubre a les 18h el Teatre Clavé acollirà l’espectacle familiar EL PRÍNCEP FELIÇ de la companyia La baldufa. Les entrades per ambdós espectacles ja estan a la venda tant a la taquilla del Teatre Clavé com al web www.teatreclave.catDissabte vinent, 8 d’octubre, Tordera acull la 4a edició de la Fira del Conte. En el marc de les diverses activitats que es duen a terme, el Teatre Clavé acull dues propostes artístiques vinculades al món dels contes i la literatura.

El tret de sortida serà el divendres 7 d’octubre amb una proposta adreçada al públic adult titulada DE CONTES I RELATS. Cortázar i els relats d’altres autors seran l’ingredient essencial d’aquest espectacle, narrats, però, d’una manera ben peculiar. Els relats sumaran l’art del beatboxing de Dani Pulmón, que fa que la seva veu soni a funk, electro-swing, hip hop, techno i qualsevol altre estil que el públic pugui imaginar; i es fusionarà amb la interpretació i teatralització de contes a càrrec d’en Carles Vendrell. I per acabar-ho d’arrodonir, tot plegat anirà acompanyat d’un tast de cerveses elaborades artesanalment per La Selvaseria (Vidreres). Abans i després de l’espectacle, el públic podrà degustar i conèixer de primera mà les característiques de cerveses com la Fresca i la Bruna.

Les entrades per DE CONTES I RELATS tenen un preu de 15€ anticipada i 12€ a taquilla i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé o bé al web www.teatreclave.cat. En aquesta ocasió, l’Associació de Comerciants Tordera Centre i TAC’s patrocinen l’espectacle i ofereixen als seus clients descomptes de 4€ en l’entrada.

Dissabte, teatre familiar sobre un conte d’Òscar Wilde

L’endemà dissabte, coincidint amb el gruix d’activitats de la Fira del Conte i amb el caràcter marcadament infantil de l’activitat, el Teatre Clavé acollirà un espectacle basat en un conte d’Òscar Wilde i titulat EL PRÍNCEP FELIÇ. La companyia de comediants La Baldufa portarà a l’escenari la història d’un rei convertit en una estàtua luxosa que, malgrat tot l’or i pedres precioses de què està recoberta, no és feliç ja que veu impotent com en són de pobres els ciutadans del seu regne.

El príncep feliç és un espectacle recomanat per infants a partir de 6 anys i es podrà veure dissabte 8 d’octubre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé o bé al web www.teatreclave.cat. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina l’espectacle i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS