La Fundació Teatre Clavé participa a la primera trobada de Fundacions Culturals de la província de Barcelona

Dilluns 13 de maig de 2024

La Fundació teatre Clavé, participa en la primera trobada de Fundacions Culturals de la província de Barcelona, organitzada per la Coordinadora Catalana de Fundacions:

L’esdeveniment, organitzat per la Comissió de Cultura de la Cordinadora Catalana de Fundacions a la Casa Coll i Regàs, de la Fundació Iluro, va comptar amb la participació de representants de fundacions culturals d’àmbits molts diversos, com ara el musical, literari, social, la conservació del medi ambient o el teatral, entre d’altres.

Després d’un espai breu de presentació de totes les fundacions assistents, quatre fundacions van compartir projectes inspiradors i les claus que els han permès impulsar-los i assolir els seus objectius.

La segona part de la jornada es va centrar en les taules de treball ‘Reptes, barreres i propostes de solució’, un format que va fomentar el treball en equip i l’intercanvi de coneixement amb l’objectiu que les fundacions compartíssim iniciatives i recursos, alhora que vam explorar possibles solucions que els ajudin a afrontar els seus reptes.

Amb aquest objectiu vam treballar en tres taules temàtiques de les quals es van extreure un seguit de conclusions, idees força i propostes d’acció, que es van compartir amb tots els assistents en el bloc final de la jornada.

Agraïm a la Coordinadora Catalana de Fundacions per convidar-nos a aquesta jornada tan enriquidora.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS