AMAZING_TEATRECLAVEAMAZING_TEATRECLAVE

La màgia de Melanie sota la direcció del mag Lari arriba dissabte al Teatre Clavé amb l’espectacle AMAZING

27/03/2017
La Melanie és de les poques noies il·lusionistes del nostre país, i amb un espectacle amb to còmic, participatiu i rosa, porta la seva màgia a escena. Amb guió i direcció del mag Lari, l’espectacle AMAZING es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 1 d’abril a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a13h i de 17h a 20h. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen 2€ de descompte per aquest espectacle.AMAZING és un espectacle de màgia adreçat a un públic familiar que trenca amb tot el que estem acostumats a veure dins del món de la màgia. A AMAZING la Melanie trenca estereotips: és la primera noia amb un espectacle en què ella fa la màgia i ho fa amb un show amb una escenografia completament rosa. Amb el guió i la direcció signats pel Mag Lari, a AMAZING el públic participa activament per donar un tomb als jocs de màgia que estem acostumats a veure.

AMAZING de màgia Melanie tanca el cicle familiar el proper dissabte 1 d’abril a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. L’espectacle té una durada aproximada de 75 minuts i està recomanat per tot tipus de públic. Les entrades per AMAZING tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre patrocina el Cicle familiar del Teatre Clavé i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada. Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 12€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 15€. Aquests paquets només es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/amazing


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS