LA MIRADA DEL POETA EN VIDEO

La Mirada del poeta 2011 s’explica en vídeo

07/04/2011
Cinc capítols d’un màxim de 10 minuts de durada expliquen de la mà d’alguns dels seus protagonistes els diversos elements que intervenen en el projecte.


El 30 de març, coincidint amb la presentació pública de La Mirada del poeta, es va estrenar el primer capítol titulat “Una altra mirada a la poesia de Joan Margrit”. Des de llavors, i fins a finals d’abril, cada setmana es publicarà un nou capítol a la pàgina web www.lamiradadelpoeta.cat i al canal youtube del Teatre Clavé , a través dels quals es pretén explicar amb detall tot el que envolta el projecte de La Mirada del poeta 2011.

Els cinc capítols previs a la celebració de La Mirada del poeta tenen una duració màxima de 10 minuts i al títol juguen amb la paraula ‘mirada’ perquè, al cap i a la fi, suposen una primera mirada al projecte. El segon capítol, ja publicat, es titula "Un recorregut poètic i urbà, una nova mirada al teu voltant". Els tres capítols restants, porten per títol "Moltes mirades en fan una" (capítol 3); "Deixa’t guiar per una mirada de colors" (capítol 4); i "La teva mirada és clau, escull-ne el color" (capítol 5).


Més informació: www.lamiradadelpoeta.cat


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS