LA MOTXILLA DE L’ADA enceta la programació en horari escolar del curs 2021-2022, en què hi assistiran prop de 10.000 alumnes

Dimarts 19 octubre 2021
L’art de ser espectador és el nom que rep la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que organitza la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els ajuntaments dels municipis de la zona i la Generalitat de Catalunya. El tret de sortida el dóna LA MOTXILLA DE L’ADA de la companyia Teatre al detall, un espectacle de teatre musical amb música de La tresca i la Verdesca adreçat a alumnes de cicle mitjà i superior d’Educació Primària. En total, aquest curs 2021-2022, L’art de ser espectador compta amb més d’una desena d’espectacles programats i prop de 10.000 alumnes inscrits.

LA MOTXILLA DE L’ADA explica la història de l'Ada que té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic... i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l'Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.

Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament. Compta amb la música de la Tresca i la Verdesca i les il·lustracions de l’Adolfo Serra.

Durant aquesta setmana i la vinent, TEATRE AL DETALL farà estada al Teatre Clavé de Tordera en diverses funcions adreçades a alumnes de cicle mitjà i superior de Primària, en el marc de la programació en horari escolar.

LA MOTXILLA DE L’ADA és el primer de la més d’una desena d’espectacles que inclou L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé. Les dones del rock i a càrrec de Joan Duch, de El Pot Petit En Concert i El lleó vergonyós; les titelles de la companyia Mimaia Teatre amb Roig, Pèlboig; Munt de munts de Hirondela Teatre; la proposta de teatre Aigües encantades de Teatre i Literatura; l’espectacle Un tal Shakespeare de Cascai Teatre; Superheroi i Ocupado a càrrec de la companyia El Perro Azul; al ritme de Dani Pulmón amb Flow ; La Gallina amb els ous d’or de Zum Zum Teatre; la proposta de música Pirates, Bruixots i altres Bitxos de Pep López; i Com gat i gos de la companyia Teatre Animal que completa la programació en horari escolar del curs 2021-2022.

En total, prop de 10.000 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Generalitat de Catalunya i els municipis de la zona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS