COPIA CERTIFICADACOPIA CERTIFICADACOPIA CERTIFICADA

La pel·lícula “Copia certificada” d’Abbas Kiarostami estrena divendres la nova programació estable del Teatre Clavé

17/01/2011
Copia certificada s’emmarca en el Cicle cineclub i es projectarà en versió original (V.O) divendres 21 de gener a les 22h. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que s’iniciï la projecció.


Copia certificada és la història de la trobada entre un home i una dona en un petit poble italià del sud de la Toscana. Ell, interpretat per William Shimell, és un escriptor anglès que ha vingut per donar una conferència. Ella, interpretada per Juliette Binoche, és una galerista francesa. Tots dos participen en una història universal que li podria passar a qualsevol a qualsevol lloc.

Sota el títol original de Copie conforme, la pel·lícula està dirigida per Abbas Kiarostami i ha estat premiada amb l’Espiga d’Or al festival de Seminci 2010, a la vegada que Juliette Binoche ha rebut el guardó de millor actriu al festival de Cannes 2010.

Copia certificada es projectarà en versió original (francès) subtitulada en castellà. Serà el proper divendres 21 de gener a partir de les 22h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la projecció. Per informació i reserves cal trucar al 93 765 05 72.

Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/copia_certificada


>> Consulta els descomptes a www.teatreclave.cat/entrades


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS