L'ALTRE CLAVÉ

La pluja obliga a ajornar l’Altre Clavé del dijous 14 de juliol. El programa previst es durà a terme el dijous 21 de juliol

15/07/2011
Així, la darrera setmana de l’Altre Clavé comptarà el dimarts 19 de juliol amb la pel·lícula “Uno de los nuestros” de Martin Scorsese i, el dijous 21 de juliol, amb la proposta “Qui va assassinar la caputxeta vermelleta?”. El programa preparat en un principi pel 21 de juliol s’emplaçarà al mes de desembre, coincidint amb el concert de Sant Esteve.


Tot i confiar fins l’últim moment que la pluja cediria i permetria dur a terme el segon dijous de l’Altre Clavé, la realitat no va ser així. El temps va impossibilitar realitzar les activitats previstes a la plaça de Miquel Martí i Pol i es va decidir postposar-les pel proper dijous. Així, el dijous 21 de juliol l’Altre Clavé acollirà les propostes que s’engloben sota el títol “Qui va assassinar la caputxeta vermelleta?”, mentre que el programa preparat en un principi per aquesta data i que respon al títol de “Ma mare l’oca” es traslladarà al mes de desembre, coincidint amb el concert de Sant Esteve.

Amb tot, el que sí que es manté és la pel·lícula programada pel proper dimarts 19 de juliol: “Uno de los nuestros” (1990), dirigida per Martin Scorsese i protagonitzada, entre d’altres, per Robert de Niro.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/l-altre-clave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS