TAMBIÉN LA LLUVIATAMBIÉN LA LLUVIATAMBIÉN LA LLUVIA

La premiada als Goya ‘También la lluvia’, d’Icíar Bollaín, es projecta divendres al Teatre Clavé dins del Cicle cineclub

07/03/2011
La projecció de la pel·lícula, en versió original en castellà, començarà a les 22h. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici del film. La reserva d’entrades es pot fer al telèfon 93 765 05 72.


Ha rebut el premi del públic a la Berlinale 2011 i tres premis Goya: a la millor música original (Alberto Iglesias), al millor intèrpret masculí (Karra Ejalde) i a la millor direcció de producció (Cristina Zumárraga). También la lluvia, de la directora Icíar Bollaín, porta a la gran pantalla la història de Sebastián i Costa, un productor i un realitzador de cinema que treballen junts en un projecte que roden a Bolívia i que gira entorn de Cristòfol Colom. Però un conflicte farà trontollar el desenvolupament del projecte, així com també les emocions de cadascú.

Luis Tosar, Gael García Bernal, Juan Carlos Aduviri, Karra Elejalde, Carlos Santos i Raul Arévalo formen el repartiment de ‘También la lluvia’, estrenada al 2010 i que es projectarà al Teatre Clavé el proper divendres 11 de març a les 22h, dins del Cicle cineclub.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/tambien_la_lluvia


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS