UNO DE LOS NUESTROS

La projecció d’‘Uno de los nuestros’ tancarà els dimarts de cinema a l’Altre Clavé

18/07/2011

El llargmetratge, dirigit per Martin Scorsese i protagonitzat per Robert De Niro, Ray Liotta i Joe Pesci, es projectarà dimarts 19 de juliol a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol. Totes les propostes de l’Altre Clavé són gratuïtes i estan organitzades per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


A Uno de los nuestros (1990), Henry Hill, fill de pare irlandès i mare siciliana, està fascinat per la vida dels gàngsters del barri, a Brooklyn, on la majoria dels veïns són immigrants. El patriarca de la família Pauline, Paul Cicero, és el protector del barri. Als tretze anys, Henry abandonarà l'escola i entrarà a formar part de l'organització com a noi dels encàrrecs. Però a mida que es reforça la confiança que els mafiosos li han dipositat, anirà ascendint de categoria.

Uno de los nuestros es projectarà, doblada al castellà, dimarts 19 de juliol a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol i, com la resta de propostes de l’Altre Clavé, és gratuïta.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/altre-clave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS