NO SOM RES

La roadmovie teatral ‘No som res’, amb Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, obre aquest diumenge el Cicle de teatre i dansa

02/03/2011
L’espectacle començarà a les 19h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 18€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que comenci la funció o bé reservar al telèfon 93.765.05.72.


A ‘No som res’ arriba un moment en què un motor ja no dóna per més. Ha recorregut tot el camí que es podia. Pana. Quatre intermitents i dues sortides: trucar a la grua o arriscar-se, agafar aire i continuar el viatge caminant. Emprendre nous camins. Quan el que s’apaga no és el motor d’un cotxe, sovint trencar és una manera d’assolir noves fites, continuar desenvolupant-se i comprovar que la major part de vegades provar un camí alternatiu és iniciar un nou viatge. Trencar ens converteix, lluny de no ser res, en poder-ho ser tot.

Carles Xuriguera i Rafel Faixedas –antics components de Teatre de Guerrilla- són els protagonistes d’aquesta roadmovie teatral, una adaptació de l'obra de Francesc Serés, premiat amb el Ciutat de Barcelona 09' de literatura. Xuriguera i Faixedas s'acosten al text aportant-hi el seu clown, el seu humor, però a la vegada també la seva particular manera de veure el món.

Venda d’entrades

La funció serà diumenge a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 18€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que comenci l’espectacle o bé reservar al telèfon 93.765.05.72.

La segona proposta del Cicle de teatre i dansa serà el proper diumenge 10 d’abril amb ‘Primer amor’, un text de Samuel Beckett interpretat per l’actor Pere Arquillué, que recentment ha rebut el Premi Nacional de cultura en la categoria de teatre.


>> Consulta els descomptes en les entrades a www.teatreclave.cat/entrades


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS