La setmana va començar amb AIGÜES ENCANTADES de Teatre i Literatura, s’acabarà amb UN TAL SHAKESPEARE de Cascai Teatre

Dimarts 22 de febrer de 2022
Aquesta setmana, prop de 600 alumnes de secundària de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a un dels dos espectacles: AIGÜES ENCANTADES i UN TAL SHAKESPEARE. Els espectacles s’emmarquen en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

AIGÜES ENCANTADES és una adaptació de l’obra de teatre en la qual es tracten els problemes d’un poble amb la vida dels personatges principals, sense oblidar els missatges de crítica social que l’autor vol posar en evidència.

El dijous 24 de febrer i el divendres 25 de febrer Cascai Teatre portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle UN TAL SHAKESPEARE, un espectacle adreçat a alumnes de secundària on els protagonistes entren i surten de les escenes com si tinguessin la capacitat de viatjar en el temps, teatre dins de teatre.

Durant tota la setmana, prop de 600 alumnes d’Educació Secundària de centres educatius de l’Alt Maresme i La Selva assistiran com a públic a aquests dos espectacles, emmarcats a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs.
>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS