LA VENTANA INDISCRETA

La ventana indiscreta és la segona proposta de cinema de l’Altre Clavé per dimarts 12 de juliol

11/07/2011
La projecció del llargmetratge dirigit per Alfred Hitchcock serà dimarts 12 de juliol a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol. Totes les propostes de l’Altre Clavé són gratuïtes i estan organitzades per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


A La ventana indiscreta (1954) un reporter fotogràfic (Stewart) es veu obligat a romandre en repòs amb una cama enguixada. Tot i la companyia de la seva xicota (Kelly) i de la infermera (Ritter), procura fugir del tedi de la convalescència mirant des de la finestra del seu apartament els habitatges del davant. Des d'allà, observa meticulosament la vida dels seus veïns a través d'uns prismàtics. Un conjunt de petits però estranys incidents el fan sospitar d'un veí del qual la seva dona ha desaparegut misteriosament.

La ventana indiscreta està dirigida per Alfred Hichcock i en el repartiment inclou noms com Grace Kelly,James Stewart, Thelma Ritter i Raymond Burr, entre d’altres.

La ventana indiscreta es projectarà, doblada al castellà, dimarts 12 de juliol a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol i, com la resta de propostes de l’Altre Clavé, és gratuïta. Uno de los nuestros, dirigida per Martin Scorsese, posarà dimarts vinent el punt i final a les propostes de cinema de l’Altre Clavé 2011.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/altre-clave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS