LLUM_SORTIDA AE TEATRECLAVÉ

L'AE prepara una sortida al Museu del Cinema de Girona per visitar l’exposició "LLUM! La llanterna màgica i la imatge digital"

21/09/2017
La sortida serà el dissabte 7 d’octubre al matí i vol ser una activitat prèvia i complementària LUCIS ET UMBRAE, l’espectacle d’en Sergi Buka al voltant de la llanterna màgica que es podrà veure al Teatre Clavé el proper 22 d’octubre. Per assistir a la sortida al Museu del Cinema de Girona cal inscriure’s prèviament al Teatre Clavé. El preu és gratuït per als socis de l’entitat que comptin amb una entrada per l’espectacle LUCIS ET UMBRAE, mentre que per la resta de gent el preu de la sortida és de 5€. El termini d’inscripcions s’ha prorrogat fins el 3 d’octubre.El proper 22 d’octubre el Teatre Clavé acollirà l’espectacle LUCIS ET UMBRAE, una proposta de l’il·lusionista Sergi Buka amb música en directe de Jordi Sabatés que versa sobre el món de la llanterna màgica, un giny dels segles XVIII i XIX considerat el pare del cinema. Per conèixer de primera mà què és la llanterna màgica i descobrir les complicitats que hi ha entre aquest giny precinematogràfic i la cultura audiovisual actual, l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé proposa una sortida al Museu del Cinema de Girona per visitar l’exposició titulada LLUM! La llanterna màgica i la imatge digital; complicitats entre els segles XIX i XX.

La sortida al Museu del Cinema serà el proper dissabte 7 d’octubre al matí i té l’objectiu d’oferir als possibles espectadors totes les claus per gaudir, posteriorment, de l’espectacle LUCIS ET UMBRAE amb una visió molt més àmplia i amb un bagatge previ de tot l’univers de la llanterna màgica, que veuran en acció sobre l’escenari del Teatre Clavé.

L’hora de sortida és a les 9h del matí des de la plaça de Lluís Companys de Tordera i està previst que la tornada al mateix punt sigui al voltant de les 14h. L’activitat és gratuïta per als socis de l’AE que hagin adquirit una entrada per l’espectacle LUCIS ET UMBRAE mentre que per la resta de persones interessades el preu de la sortida al Museu del Cinema és de 5€. El preu inclou el transport amb autobús d’anada i tornada, l’entrada al Museu i la visita guiada per l’exposició LLUM! La llanterna màgica i la imatge digital; complicitats entre els segles XIX i XX. Les inscripcions per participar-hi es poden realitzar fins el 3 d’octubre al Teatre Clavé o bé trucant al telèfon 937650572. L’activitat compta amb la col·laboració d’Autocars Barrera.

Al novembre, nova sortida

A banda d’organitzar activitats complementàries amb la intenció d’ampliar la informació al voltant d'un espectacle en qüestió; l’AE també treballa per contribuir en la difusió i la dinamització cultural. En aquest sentit, per al mes de novembre preparen una nova sortida a Barcelona, en concret, al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per gaudir de l’espectacle DESIG SOTA ELS OMS dirigit per Joan Ollé i protagonitzat pels actors Pep Cruz, Laura Conejero i Ivan Benet.

En aquest cas, la data escollida per anar al TNC és el diumenge 19 de novembre a la tarda. El preu per als socis de l’AE és de 35€ mentre que per la resta és de 40€. El preu també inclou el transport en autobús d’anada i tornada i l’entrada a l’espectacle. Les persones interessades es poden adreçar al Teatre Clavé on es podran inscriure i/o obtenir tota la informació complementària.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/llum-museu-del-cinema


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS