Lamentem la mort de l’actriu Rosa Maria Sardà

Nascuda el 30 de juliol de 1941 a Barcelona, va començar en l’àmbit teatral de manera autodidacta fins que va iniciar la seva etapa al Teatre Lliure de la mà de Lluís Pasqual, que la va dirigir en diverses ocasions. Brecht, Ibsen, Benet i Jornet, Lorca, formen part de la llarga llista d’autors teatrals i textos que la Sardà va portar a escena. Cinquanta anys de trajectòria teatral, durant els quals també va dirigir, que li van merèixer el Premi Max d’Honor.

A banda del teatre, en l’àmbit cinematogràfic la Rosa Maria Sardà va participar en un centenar de pel•lícules, de la mà de directors com Ventura Pons, Berlanga, Almodóvar o Trueba, entre d’altres. Actriu, humorista i presentadora, la Rosa Maria Sardà és per a molts un referent de l’escena teatral i cinematogràfica.

Des de la Fundació Teatre Clavé lamentem profundament la seva pèrdua i traslladem el nostre més sincer condol a la seva família i amics.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS