L'Escola de Dansa del CFA ofereix classes obertes obertes a tothom

08/07/2020
L'Escola de Dansa del CFA ofereix classes en què els alumnes participants, coneguts dels alumnes i/o qui tingui ganes d'endinsar-se en la dansa. Es podrà veure i viure de primera mà el desenvolupament d’una classe de l’Escola de Dansa.

L’escola de dansa de nivell elemental té entre els seus objectius la sensibilització i l’aproximació dels alumnes cap a aquesta matèria, al mateix temps que promou el coneixement i el control corporal. Amb tot plegat, s’incrementen les possibilitats expressives i creatives, ja que la dansa s’entén de manera global com quelcom que necessita de la construcció d’un llenguatge.

Les classes obertes es duran a terme els dies 22 i 23 de juliol a la tarda. Les sessions s'organitzaran per grups d'edat i, en funció d'aquesta, es presentarà una especialitat o una altra. A continuació, us presentem els grups d'edat i les franjes horaries:

· 6 i 7 anys de 17h a 18h
La iniciació a la dansa guiarà les propostes durant les dues sessions, on l'expressió i la consciència corporal prenen el protagonisme.

· A partir de 8 anys de 18:15h a 19:15h
Les sessions se centraran en propostes més específiques de dansa clàssica i contemporània, a través d'exercicis i jocs on consolidar la consciència corporal, la musicalitat i les qualitats de moviment.

· Joves i adults
Dues classes on podran viure i sentir el treball corporal a través de la dansa contemporània com a eina per a socialitzar amb un mateix i els altres.

Les classes obertes tindran una durada aproximada d’una hora. Amb tot, per tal de tenir temps d’escalfar i acabar de preparar la classe, us demanem que els alumnes estiguin al Teatre Clavé 5 minuts abans de la classe, a les 16.55h, 18.10h o 19:25h.

Cal venir amb roba còmoda de casa i amb mascareta (en un sobre de paper per guardar-la).

VENIU A BALLAR I VIURE L'ESCOLA DE DANSA!


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS