L'Escola Vedruna i La Roureda clourà al Teatre Clavé el projecte EDUCACIÓ I CULTURA, dut a terme amb el CFA

Divendres 29 d’abril de 2022
EDUCACIÓ I CULTURA és com es titula el projecte que es duu a terme amb l’escola Vedruna i La Roureda a través de sessions dissenyades i guiades per professionals del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, l’alumnat d’Educació Primària de les escoles ha treballat en horari lectiu a partir la mirada amb l’escola Vedruna i la natura amb l’escola La Roureda des d’una vessant artística, creativa i experimental. El resultat de tot aquest procés d’experimentació es podrà veure ENTRE PARPELLES (Escola Vedruna) els dies 3 i 4 de maig a les 16 h i PELLS D’ESCORÇA (Escola La Roureda) els diez 6, 9 i 10 de maig a les 17.30h al Teatre Clavé.

Aquest curs 2021/2022 el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, integrat per l’Escola de dansa, l’Escola de música, l’Aula de Teatre, l’Aula de belles arts i l’àrea de sensibilització ha sumat esforços amb l’escola Vedruna i La Roureda de Tordera per dur a terme el projecte denominat ENTRE PARPELLES i PELLS D'ESCORÇA

ENTRE PARPELLES i PELLS D’ESCORÇA és la part artística i creativa del projecte de centre que aquest curs duu a terme l’escola Vedruna i l’escola La Roureda de Tordera.
L’Escola Vedruna ha enfocat el seu projecte de centre educatiu al voltant de la mirada. L’Escola La Roureda, ha escollit l’entorn natural per treballar-lo com a projecte d’escola a través de les diverses matèries (matemàtiques, llengua, medi, educació física, etc.).
Ambos, amb l’especificitat que hi han incorporat els professionals del CFA per cobrir l’àrea de la formació artística, un aspecte essencial pel desenvolupament cognitiu i pel creixement personal i emocional dels alumnes. En aquest sentit, durant tot aquest curs professionals de l’expressió dramàtica, del moviment i de les belles arts del CFA han dissenyat i guiat sessions realitzades en horari escolar per investigar i experimentar amb els alumnes d’Educació Primària la part més creativa i artística del projecte.

El resultat final de tot aquest procés d’experimentació es podrà veure els dies 3 i 4 de maig a les 16h (ENTRE PARPELLES) i 6, 9 i 10 de maig a les 17.30h(PELLS D’ESCORÇA) al Teatre Clavé. Els alumnes dels diversos cursos del Vedruna i La Roureda portaran a escena al Teatre Clavé el que han treballat durant el curs. Es tracta d’una experiència que recorre al fet artístic com un element de comunicació pel creixement personal i emocional dels infants i adolescents, tot conjugant-ho amb el procés d’aprenentatge d’allò establert en el projecte curricular de cada cicle educatiu.

Enguany, EDUCACIÓ I CULTURA compta amb la participació de més de 500 alumnes d’Educació Primària de les escoles Vedruna i La Roureda de Tordera, juntament amb les corresponents famílies i l’equip de professionals del Teatre Clavé i del centre educatiu La Roureda. Aquesta és la primera edició que el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé i l’escola Vedruna de Tordera i la cinquena edición amb l’escola La Roureda que duen a terme un projecte conjunt d’aquestes característiques.

ENTRE PARPELLES i PELLS D’ESCORÇA compta amb el suport de SUNTORY GROUP, empresa que té a Tordera la seu del centre tecnològic més gran d’Europa i que un any mésha renovat la confiança amb el Teatre Clavé.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS