És una de les propostes més innovadores de la programació estable i es vol convertir en un espai en què es combinin dues arts: l’art de la música i l’art de la gastronomia. En aquesta primera ocasió, A mode de maridatge comptarà amb un concert de piano a càrrec de Paul Perera al mateix temps que el públic podrà degustar diversos productes de la Península oferts per El tall + Porcus, patrocinador de l’acte. L'espectacle serà el divendres 4 d'octubre a les 21h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 16€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé o bé reservar fins un dia abans de la data de l’espectacle. La proposta començarà amb el concert a càrrec d’en Paul Perera, un músic amb una llarga trajectòria en el món pianístic. Va començar a tocar el piano de ben petit, en l’entorn familiar, i des de llavors la seva vinculació amb l’instrument ha continuat fins el dia d’avui. Va finalitzar el grau mig al Conservatori Municipal de Barcelona, on va obtenir el Premi d'honor. Seguidament, es va llicenciar en interpretació del piano a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i va continuar fent estudis de postgrau amb el mestre Luiz de Moura Castro. Ell oferirà al públic un concert comentat, format per una primera part de repertori clàssic i una segona part amb una selecció de temes de caire més popular de la nostra terra i d'arreu del món. De manera simultània, i a partir d’un moment del concert, el públic assistent podrà degustar diversos productes d’alta gamma procedents de diferents indrets de la Península Ibèrica (fumats, ibèrics, formatges, etc.) i oferts per El tall + Porcus, empresa patrocinadora de l’acte. I tot plegat acompanyat per vi i cava oferts per Castell del Remei.Tot plegat es durà a terme a la Sala Gran del Teatre Clavé, convertida en un nou espai. A mode de maridatge tindrà lloc el divendres 4 d’octubre a les 21h al Teatre Clavé. Les entrades per assistir-hi tenen un preu de 16€ i es poden adquirir al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h) o bé reservar al telèfon 93 765 05 72.
A mode de maridatge és un concert de piano a càrrec d’en Paul Perera combinat amb un sopar degustació, de caire informal, ofert pel patrocinador de l’esdeveniment: El Tall + Porcus. Es tracta d’una nova proposta inclosa a la programació estable del Teatre Clavé amb la voluntat de convertir-se en una experiència per a tos els sentits.
>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/amodedemaridatge