MANEL

Manel presenta el nou disc divendres al Teatre Clavé, en el segon concert de la gira. Les entrades estan exhaurides.

30/03/2011
Parlar de Manel i d’entrades exhaurides és un binomi que darrerament sembla inseparable; si més no a Tordera. El concert que divendres 1 d’abril oferiran al Teatre Clavé fa mesos que té totes les entrades reservades i/o venudes. És segurament una de les propostes més esperades de la programació estable i així ho demostra la bona resposta del públic.

Manel presentaran al Teatre Clavé el seu segon disc, ’10 milles per veure una bona armadura’, publicat fa menys d’un mes i amb el qual han aconseguit una fita que fins ara només havien assolit cantautors com Lluís Llach o Joan Manel Serrat: situar-se en el número 1 de la Llista Oficial de Vendes amb més de 10.000 còpies venudes. Però ara, enlloc d’un cantautor, és un grup de pop que canta en català.

El de Tordera és el segon concert de la gira, que van estrenar al Teatre Bartrina de Reus i que després del Teatre Clavé continuarà per ciutats com Vic, Terrassa o Barcelona, entre d’altres. El concert de Manel s’emmarca dins del cicle de música popular i tradicional i està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa i la Fundació Teatre Clavé.

I després... Zona Postdata

Posteriorment al concert, l’Associació d’Espectadors (AE) organitza una nova Zona Postdata. Així, totes les persones que hagin gaudit del concert podran continuar la nit amb una altra proposta a la Sala Polivalent del Teatre Clavé. De manera desenfadada, distesa i en un espai per a conversar i fins i tot prendre alguna beguda o còctel, es desenvoluparan diverses propostes artístiques de durada breu i de diversos gèneres, a mode de tast artístic.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS