TEATRE CLAVÉ TORDERA

Manifest conjunt

03/11/2017
Des del Teatre Clavé de Tordera compartim i ens adherim, amb molts altres equipaments culturals, al següent manifest:

Totes les institucions i persones sotasignades som perfectament conscients de l’enorme valor de cohesió, reflexió, respecte i tolerància que la cultura pot aportar a la nostra societat en uns moments tan complexos com els actuals.

El conflicte polític que viu la societat catalana necessita solucions polítiques. Empresonar agents fonamentals d’aquest diàleg polític no serà mai la solució.

Tots i cadascun de nosaltres tenim punts de vista diversos i legítims sobre els nostres horitzons de convivència, però els volem de qualitat.

Per això us volem demanar de continuar fent de la participació en la vida cultural la vostra forma d’activisme per alimentar els necessaris espais de reflexió i per contribuir a millorar la nostra convivència.

Teatre Nacional de Catalunya, Filmoteca de Catalunya, Institut del Teatre, Temporada Alta - Festival de Tardor de Catalunya, Teatre l’Escorxador de Lleida, Sala Beckett, La Perla 29, Teatre Lliure, Mercat de les Flors, L'equip del Gran Teatre del Liceu, Festival Sismògraf d’Olot, Teatre Principal d’Olot, Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya AADPC, Teatre de la Gleva, LaSala. Teatre Infantil i Juvenil. Centre de creació i exhibició. Sabadell, Vania Produccions, SL, Teatre Clavé de Tordera, Museus d’Olot, Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, Teatre Àngel Guimerà El Vendrell, Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Teatre Municipal de Badalona, Fundació Joan Miró, Pep Pla Director del CAET i del Festival TNT, La Seca Espai Brossa, SAT! Sant Andreu Teatre, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB, Associació de Professionals de Circ de Catalunya - APCC, Teatre Gaudí, Versus Teatre, Porta 4, Teatre Eòlia, Teatre Auditori de Granollers, Francesc Casadesús, director del Festival Grec, Pepe Serra, director del Museu Nacional d'Art de Catalunya, El Maldà, Joan Oller director del Palau de la Música Catalana, Teatre Tramuntana, l'Auditori, Museu de la Música, Grup Balaña, Teatre Victòria, Teatre Poliorama, Teatre Monumental de Mataró, Teatre Auditori de Llinars del Vallés, Eulàlia Ribera directora del Festival El Més Petit de Tots, La Brutal, Teatre Kursal de Manresa, Associaciño de Companyies de Teatre professionals de Catalinya Ciatre, Cascai, Dagoll Dagom, Insectotròpics, La Fura dels Baus, Lazzigags Produccions, Rocamora Teatre, Sarruga Produccions, Teatre de Guerrilla, Teatre-Auditori Sant Cugat, Josep Margaleg Gerent Consorci Teatre Fortuny de Reus.Barcelona, 3 de novembre de 2017


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS